ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ECOGRILL SOUVLAKI 8C 400S

Επαγγελματικές ηλεκτρικές ψησταριές ECOGRILL COLORATO
μοντέλο: SOUVLAKI 8C 400S

Επαναστατικό σύστημα ψησίματος barbecue με ενσωματωμένες αντιστάσεις

–  Οι επαγγελματικές ψησταριές ECOGRILL COLORATO είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο και οι αντιστάσεις τους είναι ενσωματωμένες σε κάθε βέργα ξεχωριστά. Για αυτό το λόγο έχουν υψηλή θερμαντική απόδοση και κάνουν ομοιόμορφο ψήσιμο, σε θερμοκρασία έως 320°C.
– Έχουν κομψή και λειτουργική εμφάνιση και είναι εύκολες στην εγκατάσταση, την χρήση και τον καθαρισμό τους. Διαθέτουν στο κάτω μέρος τους συρταρωτά ανοξείδωτα δοχεία, στα οποία τοποθετώντας μέσα νερό, το ψήσιμο γίνεται πολύ εύκολο, γρήγορο και με ελάχιστες αναθυμιάσεις.
– Σχεδιασμένες ειδικά για να ψήνονται σουβλάκια, αλλά και κάθε άλλο είδος κρεάτων, πουλερικών, ψαριών και λαχανικών

Περιγραφή

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ

ΟΓΚΟΣ

ΙΣΧΥΣ

ΤΑΣΗ

SOUVLAKI 8C 400S

260x730x130 mm

9,00 kg

0,025 m³

3000 W

230V/1N

Εύκολες στη χρήση
Η θερμαντική επιφάνεια είναι κατάλληλη για τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη (από 250×370 έως 1130×570 mm).
Οι αντιστάσεις είναι ενσωματωμένες στις ανοξείδωτες βέργες, οι οποίες παρέχουν μεγάλη ενεργειακή απόδοση και ομοιόμορφο ψήσιμο. Στις ανοξείδωτες βέργες έχουν τοποθετηθεί αντιστάσεις με συνολική ισχύ από 2.4 έως 16.2 kW. Η θερμοκρασία στις αντιστάσεις ελέγχεται με θερμοστάτη που ρυθμίζεται από 50 έως 320ºC. Αφού επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ο θερμοστάτης θα κλείσει αυτόματα τις αντιστάσεις και θα ανοίξει αυτόματα μόλις πέσει η θερμοκρασία κάτω από 5°C από τη ρυθμισμένη θερμοκρασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Κάτω από τις ανοξείδωτες βέργες ψησίματος βρίσκεται ένα ανοξείδωτο δοχείο για τη συσσώρευση του λίπους που απορρέει από το ψήσιμο του κρέατος.

Αποδοτικές

Οι επαγγελματικές ψησταριές ECOGRILL COLORATO χρειάζονται 5 λεπτά για να φτάσουν στην θερμοκρασία των 200ºC. Μπορείτε να ψήσετε 6 kg κρέατος ανά ώρα στο μοντέλο EG 6C 400 (με επιφάνεια ψησίματος 250x370mm) έως 27 kg κρέατος ανά ώρα στο μοντέλο EG 8C 1200 (με επιφάνεια ψησίματος 1130x570mm).
Εύκολος καθαρισμός
Λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους, οι επαγγελματικές ηλεκτρικές ψησταριές ECOGRILL COLORATO είναι εύκολες και γρήγορες στο καθάρισμα. Τα λίπη, τα λάδια και τα λοιπά υπολείμματα που απορρέουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος του κρέατος και των άλλων τροφίμων, συσσωρεύονται στο ανοξείδωτο συρταρωτό δοχείο, το οποίο βρίσκεται κάτω από την ψησταριά.

Τελειώνοντας το ψήσιμο, χρησιμοποιώντας τις 2 ανοξείδωτες σπάτουλες, οι οποίες παρέχονται μαζί με τη συσκευή, καθαρίζετε τις ανοξείδωτες βέργες από πάνω αλλά και από κάτω. Έπειτα, ρυθμίζετε το θερμοστάτη στους 80°C και χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο σφουγγάρι, σκουπίζετε τις ανοξείδωτες βέργες και η ψησταριά καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο.

Φιλικές προς το περιβάλλον
Το 98% των υλικών από τα οποία κατασκευάζονται οι επαγγελματικές ηλεκτρικές ψησταριές ECOGRILL COLORATO μπορούν να ανακυκλωθούν. Οι ενσωματωμένες αντιστάσεις στις ανοξείδωτες βέργες της ψησταριάς παρέχουν τη μέγιστη δυνατή θερμοκρασία για το ομοιόμορφο ψήσιμο των κρεάτων, των ψαριών και των λαχανικών. Επιπλέον, με τη χρήση του θερμοστάτη που έχουν η ενεργειακή απώλεια μειώνεται στο ελάχιστο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ECOGRILL SOUVLAKI 8C 400S”